Nyheter

Nyheter

Om bloggen

Här kommer stora och små nyheter att presenteras från och med nu.. Jag känner att jag har väldigt lite tid att sitta vid datorn nu.. Hemsidan blir därav lidande, men här ska jag väl kunna knåpa ihop något ibland.

Hundbad

AllmäntPosted by Susanna Fri, May 20, 2011 08:56:04

När vi var på gårdshundsträffen i Piparböle så valde en hel del av hundarna på eget initiativ att bada. Alla våra hundar var ner i vattnet, så även Hilma! De andra hundarna har alltid tyckt om att bada, men Hilma brukar alltid välja att förbli på land eller att max blöta tassarna lite. Hon har stenvägrat bad hur varmt det än har varit.

Men för två år sedan när vi semestrade i Enköping gick hon helt plötsligt ut och simmade under en morgonpromenad. Vi trodde först inte våra ögon! Sedan antog vi att hon tyckte hettan var för påtaglig, men efter det kan hon då och då få för sig att det är skönt att simma..

I Lördags var det inte speciellt varmt och det blåste ordentligt, men jag har bildbevis tack vare att Håkan Sandberg var snabb med sin kamera! Tack så mycket för bilderna Håkan! smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pia Tue, May 24, 2011 15:01:31

Härliga badbilder, här hos oss så blöter Henning ner sig mer eller mindre varje gång han kommer nära vatten.:)