Nyheter

Nyheter

Om bloggen

Här kommer stora och små nyheter att presenteras från och med nu.. Jag känner att jag har väldigt lite tid att sitta vid datorn nu.. Hemsidan blir därav lidande, men här ska jag väl kunna knåpa ihop något ibland.

Nytt sen sist..

AllmäntPosted by Susanna Sat, July 16, 2011 18:08:58

Nu är vi hemma från semestertrippen. Det hann bli en utställning i Borås också innan vi åkte hemmåt. Knut blev andra bästa hanhund och Göta andra bästa tik där.

Helgen efter vände vi neråt igen och åkte till Alfta där Knut återigen blev andra bästa hanhund fast denna gång fick han CERT också, och Göta slog till och blev BIR!

Efter Alfta utställningen lämnade vi Göta hos Monica på Leonberget,z kennel för parning med Caspian. I Tisdags fick de till en lyckad parning, så nu hoppas vi på valpar. :)

Vi har också hunnit med att träffa Luna (Lillstintans Linslusen Lotta) Hon utvecklas fint och är lika glad och frammåt nu som när hon flyttade. Lägger in en bild på henne så ni får se godingen.

I helgen var det återigen utställning, denna gång i Piteå. SGVK hade kvällsutställning igår och i dag var det skk utställning.. På något vis hade vi missat att anmäla till utställningen på Lördagen, så vi åkte bara upp igår för kvällsutställningen. Domare var Kenneth Edh och han tyckte mycket bra om Knut som blev BIR med CERT och slutade som BIS 2 !! Tyra som också fick följa med fick excellent men blev utan ck. Och på dagens utställning som vi missade stog ändå en Lillstintans hund som BIM nämligen "Gumbo"! Grattis till er!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.