Nyheter

Nyheter

Om bloggen

Här kommer stora och små nyheter att presenteras från och med nu.. Jag känner att jag har väldigt lite tid att sitta vid datorn nu.. Hemsidan blir därav lidande, men här ska jag väl kunna knåpa ihop något ibland.

Knutte HD röntgad

AllmäntPosted by Susanna Thu, August 04, 2011 11:06:45

Vi röntgade Knut dagen efter han fyllt ett år. Tyvärr fick vi inte det svar vi hoppats på. Han har C höfter, men vi har bestämt oss för att röntga om honom till våren igen. Han är en så vacker och trevlig hund, så vi ger inte upp hoppet ännu. :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Agneta & Aslan Sun, August 07, 2011 15:14:28

Hej:

Det var verkligen trist att höra...men vad bra att han skall röntgas om. Jag sitter ju själv i samma sits med Aslan då han har en A och en C höft. Övriga syskon i kullen som är röntgade har prima A höfter alla...så typiskt att det skulle smyga sig in en C höft då! Vi skall åka till Audell i oktober så får vi se om resultatet blir annorlunda. Då känns det i alla fall som att man har gjort vad man har kunnat. Hoppas verkligen att er fina Knut får godkända höfter nästa gång, för han är verkligen superfin. Skall hålla alla tummar för detta...

Kram Agneta

Posted by Lena Fri, August 05, 2011 21:47:55

Meeeen så surt, nog är det j-vla typiskt oxå. Klart ni ska röntga om honom, håller tummarna då!